چاپ و نشر کتاب علمی- آموزشی- فرهنگی- کودک و نوجوان

انتشارو چاپ کتاب با کمترین هزینه

چاپ و نشر کتاب علمی- آموزشی- فرهنگی- کودک و نوجوان

انتشارو چاپ کتاب با کمترین هزینه

آیا خلاقیت در کارها مرده است؟

 

  

آیا خلاقیت در کارها مرده است؟ من به چه چیز علاقه دارم؟

نظام های آموزشی کنونی، فرد رو تربیت می کنن برای گرفتن مدرک! که با اون بتونه بره سر کار! به خاطر این که ادارات ما به این گونه چیده شدن که باید دارای افرادی باشن که به نیازهای اون ها پاسخ بده. برنامه ریزی آموزشی و درسی دانشگاه های ما هم معطوف به همین امر هستن. اما... مهارت های مورد نیاز برای زندگی بهتر چی؟ علاقه و دوست داشتنی ها کجا میرن؟ آرزوهامون چی میشه؟

به این کلیپ زیبا توجه کنید.



دانلود کلیپ  آیا خلاقیت در کارها مرده است؟


نتیجه ی چند مقاله ی علمی پژوهشی با موضوع "آموزش خلاقیت"

پژوهش مؤمنی مهموئی و اوجی نژاد (1389) با عنوان «تأثیر به کارگیری الگوی تدریس بدیعه پردازی بر پرورش خلاقیت دانش آموزان در درس انشا»، نشان داد که میانگین  نمرات دختران در عامل اصالت و بسط آزمون خلاقیت، بیشتر از میانگین نمرات پسران در مرحله ی پس آزمون می باشد. نتایج همچنین بیانگر این بود که بین میانگین نمرات دانش آموزان دختر و پسر در عامل سیالی و انعطاف پذیری، تفاوت معنی دار وجود ندارد (مؤمنی مهموئی و اوجی نژاد، 1389، ص 88).

پیرخائفی، برجعلی، دلاور و اسکندری (1388) پژوهشی با عنوان تأثیر آموزش خلاقیت بر مؤلفه های فراشناختی تفکر خلاق دانشجویان، با حجم نمونه ی 26 نفر از دانشجویان دختر و پسر انجام دادند. روش تحقیق، آزمایشی و در قالب یک طرح پیش آزمون- پس آزمون با گروه کنترل بود. برای تحلیل داده ها از آزمون t در گروه های مستقل استفاده گردید و نتایج به دست آمده نشان داد که آموزش خلاقیت، موجب افزایش سطح مؤلفه های فراشناختی خلاقیت (سیالی، انعطاف پذیری، ابتکار) در دانشجویان آموزش دیده، شده است (پیرخائفی و همکاران، 1388، ص 51).

شریفی و داوری (1388) پژوهشی با عنوان مقایسه ی تأثیر سه روش پرورش خلاقیت در افزایش خلاقیت دانش آموزان پایه ی دوم مدارس راهنمایی شهرکرد، انجام داده اند. این پژوهش، در نمونه ای با حجم     80 نفر از جامعه ی دانش آموزان دوم راهنمایی (40 دختر و 40 پسر) به روش آزمایشی، از نوع          پیش آزمون- پس آزمون با گروه گواه اجرا شد. برای تحلیل داده ها از آزمون تحلیل کوواریانس بهره گرفته شد. نتایج نشان داد که به کارگیری روش های بارش فکری، ارتباط اجباری و سینکتیکس در افزایش خلاقیت دانش آموزان، مؤثر بوده است (شریفی و داوری، 1388، ص47).

یافته های پژوهش میرکمالی و خورشیدی (1388) تحت عنوان عوامل مؤثر در پرورش خلاقیت دانش آموزان دوره ی ابتدایی استان گیلان، با حجم نمونه ی 500 (350 معلم، 100 مدیر و 50 متخصص تعلیم و تربیت) نشان داد که 9 عامل آموزش خلاقیت و محتوا، فرهنگ و روابط اجتماعی، معلم،        محیط آموزشی، پشتکار دانش آموز، حاکمیت روابط انسانی، علاقه مندی دانش آموز، خانواده و روش های تدریس، در پرورش خلاقیت دانش آموزان، مؤثر است. نتایج پژوهش بیانگر این مطلب بود که «آموزش خلاقیت»، از دیدگاه معلمان، در رتبه ی پنجم، از دیدگاه مدیران در رتبه ی دوم و از دیدگاه متخصصان نیز، در رتبه ی پنجم قرار داشت. پژوهش، از نوع پیمایشی بود (میرکمالی و خورشیدی، 1388، ص 51).

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.